zamn.gid3an.com


 
الرئيسيةس .و .جبحـثقائمة الاعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول
شاطر | 
 

 المكرونه بالصوص الابيض والمشروم

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ليله
Admin
Admin


عدد الرسائل: 275
تاريخ التسجيل: 15/08/2008

مُساهمةموضوع: المكرونه بالصوص الابيض والمشروم   الجمعة 29 أغسطس 2008 - 20:05

المقادير
كيس مكرونه شرايط او اقلام
ربع كيلو لحم مفروم +مشروم
4 ملاعق دقيق
نصف كيلو لبن
جبن رومى مبشوراو مقطع حتت صغيره
مرقه دجاج
ملح وفلفل اسود وفص ثوم
الطريقه
تصلق المكرونه وتصفى وتعصج اللحمه المفرومه بتحمير بصلايه متوسطه الحجم حتى تصفر ووضع اللحمه المفرومه عليها وتشوحهامع البصل ثم يوضع فلفل اسود والقليل من الملح ثم ناتى بالاربع ملاعق دقيق نقوم بوضع اربع معالق سمن او زيت حسب الرغبه ويوضع الدقيق فى السمن ويقلب ثم يوضع اللبن وهو يقلب حتى لا يكلكع بمعنى وانتى تدعى اللبن الايد الثانيه تقلب حتى تتوصلى الى السومك المطلوب ثم يفرم فص الثوم ويوضع عليه ومرقه الدجاج وفلفل اسود وقليل من الملح حسب الرغبه ثم يوضع عليها المشروم نقوم بمزج المكرونه
واللحم المفروم المعصج ويترك على جنب القليل من الصوص الابيض الى عملناه والباقى يخلط مع المكرونه واللحم ثم نوضعها فى طاحن او صينيه بعد دهنها بالسمن ونضع فوق الوش باقى الصوص الابيض والجبن الرومى ونتركها فى الفرن من تلت الى نصف ساعه وانتى تقدرى تتحكمى فى الوقت عندما تعلمى انها اصبحت متماسكه والف هنا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 

المكرونه بالصوص الابيض والمشروم

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
zamn.gid3an.com ::  :: -